Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty

Tätä en nähnyt tulevaksi: vietin lauantain Go Expo -urheuilumessuilla. En ole messuihminen. Kirjamessuilla käyn vuosittain, mutta kassikaupalla messuhintoja metsästävät ihmismassat alkavat aina väsyttää jo tunnin jälkeen. (Kirjoista olen muutenkin sillä kannalla, että ne lainataan, poikkeuksena tietty usein tarvittavat kässäkirjat).

20140308_141849

Nyt messukokemus oli toisenlainen: olin hamsteri muiden joukossa. Tarjolla oli valtavasti urheiluvermeitä ja yhtä paljon myyjiä/esittelijöitä, jotka tulivat heti kysymään miten voisivat auttaa. Sovittaminenkaan risonut, vaikka koppeja oli vähän.

Tosin Intersportin standilla  oli sellaiset kopit, joiden verhoista näkyi läpi. Ymmärsin asian, kun olin kopissa alkkarisillani ja joku  totesi kopin ulkopuolella, että kylläpä näkyy. Joku muu vastasi, että täytyy vaan yrittää olla katsomatta. Yäh! Mainitsin asiasta kassalla (en selvästikään ollut ensimmäinen),  ja myyjän selitys oli se, että pari sälliä oli käynyt Ikeassa verho-ostoksilla.

20140309_103432

Mun ostokset: pyöräilyhousut, -paita ja -takki, trisortsit sekä kahdet joustavat kengännauhat. J osti Borat-pyöräilyasun, mutta siitä en saanut ottaa kuvaa.

Yhtäkaikki, nyt mulla on tarvittavat varusteet (märkkäri puuttuu), treeniohjelma tehtiin just (1 normitreeni, 1 palauttava, 1 pitkis vaihdellen uintia, juoksua ja fillarointia sekä 1 lihaskunto) ja kisasuunnitelma samoin (Kisko sekä Tirmotri, jos se tänä vuonna järjestetään).

Enää ei tarvitse muuta kuin aloittaa.

sanna

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Urheilu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s