Itä meidän

On hehkutettava ihanaa itää.

Sittaria vastapäätä Kauppakartanonkadulle on avattu uusi Kierrätyskeskus. Tänään vietettiin sen avajaisia. Paikka on mahtava: tila avara ja valoisa, kirjat esillä kuin Akateemisessa, pokkaritorni eri kekseliäs, askartelutilpehööri pakattu oivaltavasti ja yläkerrassa vielä Plan B:n tuotteita.

kierrätyskeskus_tila

kierrätyskeskus_kirjat

Harlekiinitorni

Harlekiinitorni

kierrätyskeskus_palnb

Huokaillessani kierärin ehdotonta upeutta, Janne vinkui paikan olevan ihan tavallinen kirpputori, mutta niinhän asia ei ole. Kierrätyskeskus välittää kierrätyksen ilosanomaa aivan toisella tavalla kuin joku tavallinen Fida tai Uff. Niitä ei kertakaikkiaan voi edes verrata – yhtään väheksymättä normikirppiksiä. Kierrätyskeskuksessa aate vaan on häpeilemättä esillä ja siellä todella tuntee kuuluvansa autuaiden joukkoon.

Avajaispäivän kunniaksi Kierrätyskeskuksessa järjestettiin muotinäytös.

Avajaispäivän kunniaksi Kierrätyskeskuksessa järjestettiin muotinäytös.

Teimme kelpo löytöjäkin: mulle löytyi kaksi hilepaitaa (joista toisesta, ehkä 70-luvulta olevasta puserosta, teini sanoi että olen ihan liian vanha käyttämään sellaista) ja Jannelle kaksi verkkatakkia (kasari-FILA ja Juve-verkkari) sekä pari t-paitaa.

Toinen mahtava mesta KKK:n varrella on maamerkissä sijaitseva persialainen ravintola Naab. Olen aikaisemmin käynyt siellä syömässä lounasbuffetin ja tänään tilasimme listalta persialaiset annokset. Hyvää oli, paitsi persialainen jukurttijuoma dooga – sitä en voi suositella kenellekään. Paikka sai ihan kelpo arvion Hesarissa, siihen voin yhtyä.

naab

Kolmas supermahtava itäinen juttu on se, että reilun viikon päästä Itikseen aukeaa Ruohonjuuri.

Asun ituhipin laulumailla, eikä täältä puutu rosoa eikä kontrasteja.

Tästä alkavalla kujalla sijaitsee halal-kauppa, Koraanikoulu, karaokebaari Idän aurinko, seksikauppa Hot Lips ja mattopesula Pesumesta.

Kujalla sijaitsee halal-kauppa, Koraanikoulu, karaokebaari Idän Tähti, seksikauppa Hot Lips, thai-hieronta sekä mattopesula Pesumesta.

karuitä

Idän karua kauneutta parhaimmillaan/pahimmillaan

sanna

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Muu elämä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s