Toimistohameita

Olen hillonnut perheemme käytöstä poistettuja farkkuja jo pitkään. Suunnitelmanani on ollut tehdä niistä jotakin uutta, ja nyt vihdoin olen saanut aikaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanhimmat pökät näyttivät olevan useamman vuoden takaa, olivat nimittäin poikien vanhat 116-senttiset, joista on tämän hameen harmaat raidat – yhdessä raidassa on punaisella aplikoitu Boys united -teksti (ei näy kuvassa). Kaiken kaikkiaan hameeseen meni lasten farkkujen lisäksi kahdet aikuisten housut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielestäni vinkeä idea, mutta en enää muista, missä siihen törmäsin. Hameeseen tarvitaan yhdet omaa kokoa vähän isommat farkut. Oli todella haasteellista saada hame istumaan, eikä se kyllä onnistunutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä hame on kuudesta kappaleesta, malli Suuren käsityölehden numerosta  6-7/2006. Etuhelman keskimmäinen kappaele on farkkutakista, muut kaitaleet kaksista farkuista ja vyötärökaitale kolmansista. Tikkasin kaitaleet pinkillä siksakilla, mutta yhtä kaikki, lopputulos ei ole aivan suunnitellun kaltainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perushame. Edellinen hajosi yli vuosi sitten ja siitä lähtien tällaista olen kaivannut. Tämä on hiukan liian siisteistä farkuista, rispaantuneemmat olisivat olleet paremmat, mutta ehkä aika ja käyttö korjaavat tilanteen.

Seuraavaksi swantsien kimppuun.

Sanna

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Käsityöt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s