Joulujuttuja vielä

Jos oli köyhä käsityökesä, niin samanlainen oli käsityöjoulukin. Sain tehtyä tosi vähän mitään, mutta ne vähät oli kyllä aika kivoja.

024_web

Pöllökämmekkäitä olen tehtaillut jo monet parit. Vinkin löysin Villaketulta ja heti suunnistin Akateemiseen, josta onneksi Mollie Makes -lehti löytyi. Tosi helppo ja nopea ohje.

Esikoiselle muokkasin ohjetta niin, että jatkoin kämmekkäitä lapashupulla ja peukulla. Oikeassa peukussa on kosketusnäyttöaukko (tehty kuin napinläpi). Näitä ei vielä ole testattu käytössä – voi olla hiukan viileä ratkaisu.

016_web

Siskonpojille tein kepparit. Siellä eletään Tuttiritariaikaa, joten Rusinantet taisi mennä oikeaan osoitteeseen. Havaitsin, että villasukistani aina toinen kuluu puhki ennen toista, joten ehjästä terästä tuli hyvä turpa ja risasta terästä korvat.

038_web
Hiukan ennen joulua sain valmiiksi miesten villapaidan. Elämäni ensimmäiset ragla-hihat. Esikoinen on tilannut samanlaisen, joten toinen on nyt puikoilla. Villapaitoja en ole tehnyt sitten vuoden -96, mutta nopeestihan ne valmistuu, kun tekee paksusta langasta.

005_web

Joulupukki toi Trashion-kirjan, joten ompelujuttuja seuraavaksi, kunhan helmikuussa taas olen koneen ääressä.

sanna

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Käsityöt

One response to “Joulujuttuja vielä

  1. Tepu

    Hienoja! Toi miesten paita vois saada käyttöä täälläkin ja oikeestaan noi pöllösormettomatkin! taitava olet ja aikaansaapa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s