Konstit on monet

”VAALITIEDOTE: Soini ei ole ehdolla HKIssä. Timo suosittelee Juhani Mönkkönen 137 että mahd. moni Peruss menee läpi”

Tällainen tekstari tuli eilen omaan ja alaikäisen lapseni kännykkään. Joillekin sama viesti on tullut kuulemma keskellä yötä. Jos Soini olisi oikeasti suositellut kyseistä ehdokasta, niin ehdokas olisi varmaan ilmoittanut asiasta jossain muuallakin kuin ventovieraille lähetettävässä tekstiviestissä. Täytyypä seurata tämän ”sanojensa mittaisen miehen” äänimäärää illan tulosseurannassa.

Myös kokoomuksen Wille Rydman mainosti itsensä perheemme kisastudion inhokkilistalle. Rydman on mainostanut jo pari päivää tällaisella ilmoituksella:

Rydmania äänestämällä pääsee siis voittajan kelkkaan, ja sehän on tunnetusti monelle äänestäjälle yksi oman ehdokkaan valintaperusteista. Muuten hyvä, mutta oikeasti mitään ovensuukyselyitä ei ole tehty. Ovensuukysely on mielipidetutkimus, joka suoritetaan juuri äänestäneiden äänestäjien keskuudessa heidän poistuttuaan vaalihuoneistoista. Miten semmoinen voisi olla käynnissä kaksi päivää ennen vaaleja?

Googlettamalla löytyi toisen ehdokkaan blogi, jonka jonka mukaan Rydman olisi sanonut tarkoittaneensa ”ovensuukyselyillä” nuorisovaaleja. Jos vastaus on pitää paikkansa, niin tämmöinen tuunaus olisi ehkä osuvampi:

LISÄYS klo 12.41. STT:n mukaan Mönkkönen on lähettänyt huijausviestinsä Anni Sinnemäen puhelinnumerosta.

janne

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Maailmanparannus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s